Служителка в британските железници е починала от новия коронавирус, след

...
Служителка в британските железници е починала от новия коронавирус, след
Коментари Харесай

Болен от COVID-19 наплю железопътна служителка и я уби

Служителка в британските железници е починала от новия коронавирус, след като е била наплюта нарочно от болен, съобщава БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7825
Бели Муджинга, която е работела на лондонската гара Виктория, е усетила симптомите на вируса след инцидент на 22 март. Тогава е била наплюта и нейна колежка.

Мъртвец зарази съдебен лекар с коронавирус, мъжът почина

Двете били до гишето в залата, когато пътник се изплюл и изкашлял срещу тях и им казал, че е заразен с новия коронавирус.

Няколко дни по-късно лекарят на г-жа Муджинга ѝ издал болничен за проблеми с дишането. Състоянието ѝ продължило да се влошава и тя била приета в болница. На командно дишане била поставена на 2 април. Три дни по-късно починала.

Тя има дъщеря на 11 години.

Работодателят ѝ - Южната железница, е започнал разследване. Полицията също разследва случая.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7825  СЗО: Поведението на българите в изискванията на COVID-19 е притеснително СЗО: Поведението на българите в изискванията на COVID-19 е притеснително  Северна Ирландия изготви проект за излизане от изключителното състояние Северна Ирландия изготви проект за излизане от изключителното състояние  Румънският президент показа ограниченията, които влизат в действие след 15 май Румънският президент показа ограниченията, които влизат в действие след 15 май
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР