Служителите на общинското предприятие Комунални услуги в Троян отново са

...
Служителите на общинското предприятие Комунални услуги в Троян отново са
Коментари Харесай

Отново дезинфекцираха части от Троян

Служителите на общинското предприятие " Комунални услуги " в Троян отново са обработили места пред хранителни магазини, банки, аптеки, поща, спирки на градския транспорт, тротоари, пространството при Малкия пазар и други с препарати за дезинфекция.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3392
Това са обекти, които се посещават често от много хора, съобщават от общинската администрация, предаде БТА.

Работили са два екипа на общинското предприятие с четири ръчни пръскачки.

След подобряване на прогнозите за времето, спиране на очакваните валежи и покачване на температурите, общинското предприятие ще започне дейностите по цялостно пролетно почистване и измиване на улиците в града, допълват от администрацията.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3392  В Троян обработват наново основни места в града с дезинфектанти В Троян обработват наново основни места в града с дезинфектанти  Прокурори във Варна подаряват средства в поддръжка на инфекциозната клиника на УМБАЛ Прокурори във Варна подаряват средства в поддръжка на инфекциозната клиника на УМБАЛ " Света Марина "  Ева Майдел: Кой е с нас в тази рецесия? Ева Майдел: Кой е с нас в тази рецесия?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР