Скучаещи домакини в режим на самоизолация лансираха нов тренд -

...
Скучаещи домакини в режим на самоизолация лансираха нов тренд -
Коментари Харесай

Скучаещи домакини изхвърлят боклука, облечени като принцеси

Скучаещи домакини в режим на самоизолация лансираха нов тренд - изхвърлянето на боклука, преоблечени като принцеси, с тиари и бални рокли, пише в " Мирър ".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4315
Стартът на кампанията беше даден от австралийката Даниел Аскю. Тя кръсти тренда Bin Isolation Outings /в разширен превод " изхвърляне на боклука в изолация " /. Предизвикателството се състои в това дамите да облекат най-елегантните си скъпарски тоалети при единственото си излизане навън - когато изхвърлят кофата с боклук в контейнера, предава БТА.



Даниел, която живее в австралийския щат Куинсланд, пусна своя снимка, предрешена като Елза от анимацията на Дисни " Замръзналото кралство ". Тя се беше издокарала с ефирна светлосиня рокля и тиара на главата.

Екстравагантният пример на австралийката бързо беше възприет от нейни последователки в мрежата с най-неочаквани резултати. Дами се устремиха към контейнерите с бални, вечерни и булчински рокли от най-висок клас и във Фейсбук беше основана специална група. Тя вече наброява 215 хиляди фенки.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4315  Марешки към Българска социалистическа партия: Видяхме ви при Виденовата зима какви ги свършихте Марешки към Българска социалистическа партия: Видяхме ви при Виденовата зима какви ги свършихте  Екстремистите преглеждат световния безпорядък, подбуден от ковид, като опция Екстремистите преглеждат световния безпорядък, подбуден от ковид, като опция  Тодоров: С дарените от Джянси маски са оборудвани хората на първа линия в битката с COVID-19 Тодоров: С дарените от Джянси маски са оборудвани хората на първа линия в битката с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР