Силвия Кацарова хем обича лукса, хем на моменти изобщо не

...
Силвия Кацарова хем обича лукса, хем на моменти изобщо не
Коментари Харесай

Силвия Кацарова на баничка и кафе с чанта за 4 бона

Силвия Кацарова хем обича лукса, хем на моменти изобщо не държи на него. Че може да живее и по народному тя доказа през седмицата, отивайки да се види с приятелка в непретенциозно кафене тип каубойска среща. В заведението нямало сервитьори и певицата била принудена да се самообслужи, разказват очевидци, пише „ Уикенд”.

До барчето, намиращо се край Съдебна палата, омъжената за милионер звезда бе откарана със сребристия си джип от персонален шофьор. Когато колата спря, водачът скочи пъргаво от купето и изкавалерва на Силвия – отвори й вратата на автомобила и й помогна да слезе.Преметнала през ръка чанта на „ Луи Вюитон” за 4 бона и стискаща здраво пластмасов плик с коледен подарък, певицата се насочила в отлично настроение към входа на кафенето. Помощникът й пък останал да я чака във всъдехода й.

На продавачите в заведението Кацарова поръчала баничка и кафе с мляко. Ободрителната напитка й бе налята в картонена чашка, а закуската персоналът поставил в хартиен плик. Двата артикула стрували общо 2,50 лв., като естрадната легенда платила сметката с петолевка. Минута по-късно Силвия вече седяла на покрита с мушама маса, под която се била оформила локва. И чакала усмихната дружката си.

Приятелката й не закъсняла много. Когато госпожата пристигнала в заведението, двете с Кацарова се разцелували и си разменили рождественските подаръци. След което се отдали на сладка раздумка. Читателите не бива да се чудят защо изпълнителката на „ Големият кораб минава” бе избрала лишено от всякакъв лукс кафене за срещата си. Причината е близостта му със студиото на Милчо Кацаров. Когато записва песни при бившия си съпруг, Силвия често е клиент на въпросното заведение и е свикнала с обстановката, асортимента и персонала му.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР