Разузнавателните служби на САЩ смятат, че новият коронавирус вероятно има

...
Разузнавателните служби на САЩ смятат, че новият коронавирус вероятно има
Коментари Харесай

Разузнаването на САЩ: Коронавирусът вероятно има естествен произход, но не е напълно сигурно

Разузнавателните служби на САЩ смятат, че новият коронавирус вероятно има естествен произход, но не са напълно сигурни в това, заяви вчера на брифинг в Пентагона председателят на Съвета на началник-щабовете на въоръжените сили на САЩ генерал Марк Мили, цитиран от Ройтерс и ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5409
Запитан дали разполага с доказателство, че вирусът може да е създаден в китайска лаборатория и неволно да е изпуснат, генерал Мили даде уклончив отговор. " Има много слухове и спекулации в многобройни медии, блогове и прочие /по този въпрос/. Не трябва да се учудвате, че ние проявихме към това голям интерес и разузнаването внимателно се зае с това ", заяви той.

Генерал Мили отбеляза, че на този етап няма окончателен отговор, макар че доказателствата изглежда клонят към естествен произход на вируса. " Но все още не знаем със сигурност ", добави той, цитиран от БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5409  Броят на умрелите от COVID-19 в Ню Йорк надвиши 10 хиляди Броят на умрелите от COVID-19 в Ню Йорк надвиши 10 хиляди  11 жертви на COVID-19 в Москва през последното денонощие 11 жертви на COVID-19 в Москва през последното денонощие  Съединени американски щати желаят радикални промени в Световната здравна организация Съединени американски щати желаят радикални промени в Световната здравна организация
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР