Пътят Русе-Бяла е един от най-натоварените. В момента обаче ситуацията

...
Пътят Русе-Бяла е един от най-натоварените. В момента обаче ситуацията
Коментари Харесай

Над 100 акта за неносене на предпазни маски, разходки из паркове, площадки и градини в Русе

Пътят Русе-Бяла е един от най-натоварените. В момента обаче ситуацията е спокойна, трафикът също. Преминават предимно тежкотоварни камиони от и към Дунав мост.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5701
Шофьорите на леки автомобили се проверяват щателно, информира БНТ.

7 са регистрираните водачи, които са посочили неверни данни в областта. Примерно, че отиват на работа, а са регистрирани в бюрото по труда или нямат договор с посочените от тях фирми.

16 са случаите, които са регистрирани за нарушение на карантината.

Над 100 са актовете за неносене на предпазни маски, разходки из паркове, площадки и градини.

В Русе е открит 6-и случай от коронавирус. По непотвърдена информация това е жена, която се е изследвала доброволно в частна лаборатория. Тя е в добро състояние и е под карантина за 28 дни.

Първият случай на регистриран с коронавирус - 51-годишен мъж, вече е излекуван и е изписан от болницата.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5701  Кметът на Пловдив: Призовавам още веднъж жителите към самодисциплина в празничните дни Кметът на Пловдив: Призовавам още веднъж жителите към самодисциплина в празничните дни  Българка пилотира Боинг C-17, който достави защитни материали от Китай у нас Българка пилотира Боинг C-17, който достави защитни материали от Китай у нас  Близо 100 хиляди европейци чакат да се върнат вкъщи, блокирани в чужбина поради COVID-19 Близо 100 хиляди европейци чакат да се върнат вкъщи, блокирани в чужбина поради COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР