Противоепидемичните мерки са в сила така, както са разпоредени от

...
Противоепидемичните мерки са в сила така, както са разпоредени от
Коментари Харесай

Младен Маринов: Не е моментът да се наказваме, а да се пазим един друг

Противоепидемичните мерки са в сила така, както са разпоредени от здравния министър и ние следим за тяхното спазване. Разбира се, по пазарите отговорността е на търговците и управителите на хранителните магазини. За съжаление забелязваме влошаване на спазването на мерките по пазарите заради топлото време. Много ми е неприятно, когато вечер ми докладват колко акта са били съставени. Това заяви на брифинг в Министерския съвет вътрешният министър Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е " Право`` в УНСС,.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4804
,,Не е момента да се наказваме, а да се пазим един друг. Не смятам, че с наказания ще постигнем нещо повече. Препоръчваме да се носят маски, може и платнени, които стават за многократна употреба``, допълни министър Маринов.

На живо: Църквата ще направи сериозен компромис заради коронавируса

Той се закани, че ако няма промяна в поведението на собствениците на пазари, ще се предприемат действия по затварянето им.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4804  Италианка се повози 4 часа в рейс, с цел да убие скуката, навлече си 400 евро санкция Италианка се повози 4 часа в рейс, с цел да убие скуката, навлече си 400 евро санкция  Борисов разгласи три разновидността за изключителното състояние и акцентира: Още не сме почнали епидемията Борисов разгласи три разновидността за изключителното състояние и акцентира: Още не сме почнали епидемията  Приключи срещата на Борисов с патриарх Неофит

Приключи срещата на Борисов с патриарх Неофит
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР