През последното денонощие са взети 5 проби за наличие на

...
През последното денонощие са взети 5 проби за наличие на
Коментари Харесай

Над 1000 души в Хасковско са под карантина

През последното денонощие са взети 5 проби за наличие на коронавирусна инфекция на територията на област Хасково. Три от тях са на персонал и две на пациенти от МБАЛ Хасково. Това съобщиха от Областна администрация - Хасково.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8706
Една от пробите на пациентите е на 39-годишната жена, интубирана в ОАИЛ на МБАЛ Хасково. Те са дали отрицателен резултат.

Отрицателни са и осемте проби, взети от МБАЛ Хасково на 28 май.

Директорът на " Св. Иван Рилски " за COVID-19: Психически беше по-емоционално отколкото трябваше

Шест от тях са втори контролни проби след първа отрицателна на мъжа от община Димитровград, хоспитализиран в София след завръщането му от Нидерландия, и неговата съпруга; на мъжа от Свиленград; на две медицински сестри и лекарят от МБАЛ Хасково.

Отрицателни са и двете проби на персонал, взети на същата дата от хасковската болница.

Към момента под домашна карантина в областта са 1281 лица.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8706  Директорът на Директорът на " Св. Иван Рилски " за COVID-19: Психически беше по-емоционално в сравнение с трябваше  Справя ли се София с разпространяването на COVID-19? Справя ли се София с разпространяването на COVID-19?  Доц. Кунчев: Чувството, че всичко е отминало е малко лъжливо Доц. Кунчев: Чувството, че всичко е отминало е малко лъжливо
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР