Преди щурмуването на Капитолия са били направени плащания в биткойни

...
Преди щурмуването на Капитолия са били направени плащания в биткойни
Коментари Харесай

Голяма сума в биткойни е била преведена на крайнодесни активисти преди атаката в Капитолия

Преди щурмуването на Капитолия са били направени плащания в биткойни на стойност над 500 000 долара до 22 виртуални портфейла, повечето от които принадлежат на крайнодесни активисти и интернет знаменитости. Това съобщи днес " Чейнанализис " - стартъп за анализи в сферата на блокчейна, предаде Ройтерс.

Французин е превел сумата от 28,15 биткойна на 8 декември, каза в блокпост базираният в Ню Йорк стартъп, специализиран в противодействието на прането на пари и измамите в криптовалути.

" Чейнанализис " каза, че разполага с доказателства, че много организации и хора от алтернативната десница са получили големи дарения в биткойни като част от тази транзакция.

По думите на " Чейнанализис " дарителят е компютърен програмист, базиран във Франция.

Ник Фуентес, чийто канал " Ютюб " бе спрян миналата година заради реч на омразата, е получил 13,5 биткойна, което се равнявало на 250 000 долара в момента на превода.

Фуентес, който е бил забелязан пред Капитолия в деня на щурма, но не се знае дали е участвал в него, е най-големият бенефициент на дарението.
Всичко по тематиката: Размириците в Капитолия 117  Тръмп оставя в завещание на Байдън кавга със съдружници на Съединени американски щати Тръмп оставя в завещание на Байдън кавга със съдружници на Съединени американски щати  Историческо! Ще има нов импийчмънт на Тръмп Историческо! Ще има нов импийчмънт на Тръмп  Тръмп прикани към успокоение след известия за готвени митинги на негови последователи Тръмп прикани към успокоение след известия за готвени митинги на негови привърженици
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР