Преди малко повече от седмица от Samsung представиха новите версии

...
Преди малко повече от седмица от Samsung представиха новите версии
Коментари Харесай

Колко струва подмяната на екран при сгъваемия смартфон на Samsung?

Преди малко повече от седмица от Samsung представиха новите версии на своите сгъваеми смартфони в лицето на Galaxy Z Flip 3 и Galaxy Fold Z 3. Освен интересен външен вид, устройствата предлагат и конкурентно способни характеристики, които разбира се, пристигат и на съответната цена, а тя е близо 2100 лева за Galaxy Z Flip 3 и около 4000 лева за Galaxy Z Fold 3.
 Колко коства подмяната на екран при сгъваемия смарт телефон на Samsung?

Безспорно един от най-скъпите елементи в смартфоните е техният екран, а освен това е и един от най-уязвимите. Едва ли има човек, който не е изпускал телефона си, а това по някога може да завърши фатално за дисплея, особено при устройства като споменатите по-горе. Въпреки, че Galaxy Z Fold 3 и Flip 3 все още не се продават официално, то вече стана ясно колко ще ви струва поправка на екрана, ако се случи нещо с него.

 Колко коства подмяната на екран при сгъваемия смарт телефон на Samsung?

При по-евтиния Galaxy Z Flip 3 цената за поправка на сгъваемият екран ще бъде около 620 лева, а за по-малкият екран в задната част ще са ви нужни около 170 лева. При Galaxy Z Fold 3 цената очаквано е по-висока и големият екран ще ви коства около 800 лева за подмяна, а по-малкият екран на гърба ще ви струва около 250 лева. Въпреки, че цените не са от най-ниските, то трябва да отбележим, че подмяната е доста по-евтина от тази на предишното поколение устройства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР