Потребители на Reddit не спират да се присмиват на майка,

...
Потребители на Reddit не спират да се присмиват на майка,
Коментари Харесай

Майка измисли супер странно име на нероденото си бебе и стана за смях в мрежата

Потребители на Reddit не спират да се присмиват на майка, измислила необичайно име на нероденото си бебе. Вниманието им било привлечено от публикация във Фейсбук, в която младата майка съобщава, че отменя партито в чест на Скуайър Себастян Сенатор, защото близките й се подиграли с името, което тя е измислила за момченцето.

„ Драги гости на партито в чест на Скуайър Себастян Сенатор, имам важно съобщение за вас. Много ми е мъчно да ви го кажа, но отменям мероприятието”, пише тя. По думите й, приятелите и близките й постъпвали нечестно, обсъждайки името на нероденото й бебе. „ Името му е Скуайър Себастян Сенатор и точка! Не можете да ме накарате да го променя”, категорична е тя.

Жената отбелязва, че към това име ще бъде прибавена и фамилия. Според нея името ще „ стане революция” и детето ще има невероятен живот, за разлика от „ скучните Брайъновци, Самовци, Мартиновци и други подобни”.

Потребителите на Reddit не спират да се присмиват на младата жена с развинтена фантазия. Те смятат, че това име е гавра с детето, а майка му не е добре с главата. „ Да не поканиш собственото си семейство на парти заради такава дреболия много точно демонстрира отношението на тази майка към всеки, който се осмели да подложи на съмнение властта й над живота на детето”, пише един от потребителите.

Голяма част от коментаторите са категорични, че жената просто не разбира, че обрича детето си на подигравки цял живот.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР