Поради увеличения брой на COVID-19 Албания затваря дискотеките и нощните

...
Поради увеличения брой на COVID-19 Албания затваря дискотеките и нощните
Коментари Харесай

Албания затваря дискотеките и нощните клубове заради COVID-19

Поради увеличения брой на COVID-19 Албания затваря дискотеките и нощните клубове, разрешение за работа ще имат само ресторантите, съобщават местните медии.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10615
За нарушение на това разпореждане се предвижда глоба от три милиона леки или 25 000 евро и забрана за работа за срок от една година.

Забранява се и пускането на музика във всички заведения след 20 часа, предава БТА.

Правителството е взело това решение по препоръка на Националния съвет на експерти, според които разхлабването на мерките в дискотеките и нощните клубове е довело до увеличение на случаите на зараза. Там се събират млади хора и не се спазват никкави правила за защита от вируса, каза албанската министърка на здравеопазването и социалната защита Огерта Манастирлиу.

След като оповести вчерашните бройки на заразените /4090/ и на починалите /112/, както и 1667 активни случаи, с акцент върху факта, че нараства броят на хората, които се нуждаят от болнично лечение, тя призова всички да спазват строго мерките за защита от коронавируса.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10615  Най-големият месокомбинат в Румъния прекъсна работа поради COVID-19 Най-големият месокомбинат в Румъния прекъсна работа поради COVID-19  190 пациенти с COVID-19 в Сърбия са на респиратори 190 пациенти с COVID-19 в Сърбия са на респиратори  Редовното държавно съвещание тази седмица ще се организира видеоконферентно Редовното държавно съвещание тази седмица ще се организира видеоконферентно
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР