Полицията в Плевен разследва измама с дарения за момче, болно

...
Полицията в Плевен разследва измама с дарения за момче, болно
Коментари Харесай

Полицията в Плевен разследва измама с дарения за болно момче

Полицията в Плевен разследва измама с дарения за момче, болно от церебрална парализа. Оттам днес разпространиха апел с молба за повече информация:

" Във връзка с водено разследване по досъдебно производство, образувано в началото на януари 2019 година, от ОДМВР – Плевен се обръщат с апел към всички управители на търговски обекти, в които са разположени кутии за набиране на дарения за Антонио Антонов, да уведомят областната дирекция.
С цел получаване на указания за по-нататъшни действия, контактите за връзка са: телефон 0888905644 или е-mail адрес [email protected] ", се казва в официалното съобщение.

Преди ден крадци посегнаха на дарения за Антонио в Горна Митрополия. Освен около 1500 лв. на монети от кутии за дарения те задигнали и лаптопа със схемата за поддържащото му лечение.

На 30 декември вечерта крадците прескочили гаражната порта, избегнали кучетата на двора и се вмъкнали в къщата. Обирджиите открили торбите с монети, събрани в последния работен ден от кутии за дарения. Взели почти всичко.

Средствата са за 19-годишния Антонио Антонов с детска церебрална парализа, който доскоро бил в инвалидна количка. От три години се лекува в Русия, където му присаждат стволови клетки, и вече е на крака.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР