Под домашна карантина в област Шумен са поставени 459 души,

...
Под домашна карантина в област Шумен са поставени 459 души,
Коментари Харесай

В Шуменска област под карантина са 459 души

Под домашна карантина в област Шумен са поставени 459 души, съобщиха от пресцентъра на областната администрация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2776
От 23 до 26 март здравните инспектори от РЗИ-Шумен са извършили общо 266 проверки в различни обекти за спазване на въведените противоепидемични мерки, при които не са констатирани нарушения.

В община Ружинци 23 лица са поставени под карантина

По отношение на проверките за недопускане спекулативно увеличаване на цените на предлаганите стоки в търговските обекти, от Комисията за защита на потребителите информират, че също няма констатирани нарушения. Извършени са общо шест проверки в магазини за хранителни стоки.

Вчера от Националния логистичен център за област Шумен са доставени допълнителни количества маски, предпазни очила, както и три тона спирт. Те са разпределени от РЗИ съобразно нуждите на лечебните заведения. Лични предпазни средства са предвидени и за медиаторите, които работят с ромските общности в региона, допълват от пресцентъра на областната администрация.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2776  Австралия пред невиждана загуба на работни места поради пандемията Австралия пред невиждана загуба на работни места поради пандемията  Унгария вкарва двуседмична карантина Унгария вкарва двуседмична карантина  Двама души избягаха от карантината си в област Кърджали Двама души избягаха от карантината си в област Кърджали
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР