Пиарът на Драматичен театър – Монтана и дългогодишен журналист Калин

...
Пиарът на Драматичен театър – Монтана и дългогодишен журналист Калин
Коментари Харесай

В Дивия Северозапад: Журналист направи забележка на шофьорка в Монтана, но получи юмрук в лицето

Пиарът на Драматичен театър – Монтана и дългогодишен журналист Калин Тодоров е бил пребит, съобщава BulNews.bg.
Случката е станала на 9 януари, но стана известна едва преди дни. Причината за нападението е, че Тодоров направил забележка на шофьорка, нарушаваща правилата за движение. По-късно мъжът на жената издирил журналиста и го набил.

Във въпросния ден Тодоров прибирал племенника си, който е ученик във II ОУ „ Н. Й. Вапцаров “ в Монтана. Двамата вървели по сляпата улица над детската ясла, като имало още много други деца, които си тръгвали след края на учебните занятия. Снегът е бил много дълбок и когато по пътя се задала кола, мъжът направил забележка на шофьорката, че не може да минава оттам и че ако мине децата ще трябва да отидат в преспите.

Въпреки това жената зад волана не се трогнала. Журналистът почукал няколко пъти на стъклото, направил й знак да го свали, за да й обясни, но тя така и не спряла, а продължила по пътя си.

Малко по-късно същата вечер пред дома на Калин Тодоров спрял сив автомобил. Той излязъл, за да види кой е, и от колата излязъл непознат мъж, който му поискал сметка защо е тропал по прозореца на жена му. Журналистът се опитал да обясни ситуацията, но бил пресечен от юмрук в лицето. След това „ грижовният “ съпруг го повалил на земята и започнал жестоко да го удря и рита в главата. След като го оставил да лежи подут и насинен, нападателят си тръгнал.

От полицията в Монтана потвърдиха за случая. Те казаха обаче, че Калин Тодоров не е подавал жалба за нападението. За целта трябвало да бъде разпитан и малолетния му племенник и той не искал да подлага на това детето.

„ Аз от моя побойник не искам нищо. Всичките пари на света не могат да изтрият нанесената ми обида. Надявам се той да бъде предупреден и това предупреждение да му стои като обица на ухото и да знае, че със своето поведение дава пример и на своите деца. А извинение…? Това мога да очаквам само от достоен човек “, коментира журналистът.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР