Очаква се днес по обед заподозреният за жестокото убийство на

...
Очаква се днес по обед заподозреният за жестокото убийство на
Коментари Харесай

Стана ясно защо убиецът Северин все още не е стигнал до Русе

Очаква се днес по обед заподозреният за жестокото убийство на русенската журналистка Виктория Маринова да пристигне в Русе. Малко след 18 часа в сряда Северин Красимиров беше екстрадиран с полет от Германия, където беше задържан и обвинен задочно.

След като стъпи на българска земя, той бе отведен в сектора за сигурност на летището, където са му снети отново данните и отпечатъците, за да бъде премахнат от системата за издирване у нас и в чужбина. Задържаният е бил сниман, както изисква законът.

Заради вътрешни инструкции на съдебната охрана, според които през нощта не се превозват задържани, Кръстев остана в София. Именно по тази причина се очаква Красимиров да бъде доведен в ареста в светлата част на деня.

В Русе той ще бъде посрещнат от служебния си защитник, определен му от местната адвокатска колегия, след като шестима си направиха отвод. Красимиров има възможност да упълномощи и друг адвокат, ако негови близки успеят да му намерят. Очаква се да му бъдат назначени и психиатрични експертизи.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР