От 36-те нови случаи на коноравирус от изминалото денонощие трима

От 36-те нови случаи на коноравирус от изминалото денонощие трима ...

Общо 25 души вече са заразени с COVID-19 в завода в Пазарджик.


От 36-те нови случаи на коноравирус от изминалото денонощие трима са работници от завода за авточасти в Пазарджик. 
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8423
Това съобщиха от регионалната здравна инспекция.

Така общият брой на заразените в този завод става 25.

Новите заразени с коронавирус са между 24 и 29 години. Двама от тях са с леки симптоми и ще се лекуват вкъщи. Това са последните резултати от общо 510 проби, които бяха изпратени в референтните лаборатории. Всички заразени работници са под 28-дневна карантина.

Под 14-дневна карантина са общо 90 служители, които са с отрицателни резултати и са били в пряк контакт със заболелите им колеги, предаде БНР. Във вторник производствената дейност ще бъде възстановена, като на поточните линии ще застанат работници, които до момента са били в отпуск. Те също ще бъдат тествани.


Всичко по темата: Епидемията коронавирус (COVID-19) 8423 Над 9000 новозаразени за последното денонощие в Русия Над 9000 новозаразени за последното денонощие в Русия Четиридневен полицейски час в Турция заради Рамазан Байрам Четиридневен полицейски час в Турция заради Рамазан Байрам Европейската комисия започва да заседава "на живо" Европейската комисия започва да заседава "на живо"
Повече за Коронавирус
corona най-ново: Вижте последните новини лесни стъпки: Как да се предпазим? просто ръководство: Какви са симптомите? eпидемия: Коронавирус в България

Източник: novini.bg