От днес до 15 август гръцките власти ще изискват предварителен

...
От днес до 15 август гръцките власти ще изискват предварителен
Коментари Харесай

Гърция въведе задължителен тест за коронавирус и за пристигащите от Малта

От днес до 15 август гръцките власти ще изискват предварителен отрицателен тест за коронавирус и от пътниците, които пристигат по въздушен път от Малта, съобщи АНА-МПА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11385
Решението се съдържа в съобщение до екипажите (notam), издадено от гръцката служба за гражданско въздухоплаване, предава БТА.

Тестът трябва да бъде направен най-много 72 часа преди пътуването, а авиокомпаниите се задължават да проверят дали пътниците им разполагат с такъв тест преди качването им на борда.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11385  Германия записва най-големия скок на заразявания с ковид от началото на май Германия записва най-големия скок на заразявания с ковид от началото на май  Тръмп отвръща на Спутник В? Тръмп отвръща на Спутник В?  Пекин смекчава изискванията за влизане на европейци в Китай Пекин смекчава изискванията за влизане на европейци в Китай
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР