От днес в Сърбия са в сила нови мерки срещу

...
От днес в Сърбия са в сила нови мерки срещу
Коментари Харесай

От днес в Сърбия са в сила нови мерки срещу разпространението на коронавируса

От днес в Сърбия са в сила нови мерки срещу разпространението на коронавируса, които предвиждат забрана за събиране на повече от 10 души на закрито и на открито, съобщават местните медии, цитирани от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10527
По препоръка на Кризисния щаб правителството реши носенето на маски да бъде задължително на територията на цялата страна, включително на открито, при положение, че няма възможност за физическа дистанция от два метра. Досега само в отделни градове бе задължително да се носят маски на закрито.

Нови 351 заразени с коронавирус в Сърбия

Препоръчва се и децата, включително тези със специални потребности, да носят маски.

Правителството реши също да отвори Средното икономическо училище в Шабац като временен обект за настаняване и лечение на заболели от Ковид-19, съобщи Танюг. Медицинските средства, лекарства, защитните средства за временната болница са осигурени от Републиканския фонд за здравно осигуряване.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10527  В РЗИ-Хасково е постъпила информация за три нови позитивни случая на Коронавирус 19 В РЗИ-Хасково е постъпила информация за три нови позитивни случая на Коронавирус 19  Над 6400 нови инфектирани с COVID-19 са открити в Русия за 24 часа Над 6400 нови инфектирани с COVID-19 са открити в Русия за 24 часа  Белгия навлиза във втора епидемиологична вълна Белгия навлиза във втора епидемиологична вълна
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР