Остава засиленото полицейско присъствие в сливенските квартали Надежда и Речица,

...
Остава засиленото полицейско присъствие в сливенските квартали Надежда и Речица,
Коментари Харесай

Остава засиленото полицейско присъствие в сливенските квартали Надежда и Речица

Остава засиленото полицейско присъствие в сливенските квартали " Надежда " и " Речица ", съобщиха от Общинския кризисен щаб. Там продължава и дезинфекцията на улиците, а здравните медиатори ще продължат с кампанията за информираност на населението.

Препоръчва се на живеещите в многофамилни жилищни сгради да извършват дезинфекция на общите части, разпоредена е дезинфекция на повърхностите в общинските структури. Остава задължението на кметовете на населени места да информират РЗИ за завърнали се от чужбина граждани, като карантинният режим за тях също остава в сила.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7949
Хванаха двама нарушители на карантина в Сливенско

Патронажната грижа остава с разширен обхват. Областната дирекция по безопасност на храните и Регионалната здравна инспекция започват съвместни проверки за спазването на мерките в обектите, развиващи търговска дейност на открито.

От ОД на МВР-Сливен съобщиха за един случай на нарушаване на карантината през изминалото денонощие, като за това време в областта са били направени 681 проверки.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7949  Отварят шивашкия цех в Плевен, поради който в региона имаше взрив на Коронавирус заболели Отварят шивашкия цех в Плевен, поради който в региона имаше взрив на Коронавирус заболели  Най-рано през 2021 година може да има утвърдена ваксина против COVID-19 Най-рано през 2021 година може да има утвърдена ваксина против COVID-19  МБАЛ - Благоевград получи като подаяние инсталация за ПСР проби МБАЛ - Благоевград получи като подаяние инсталация за ПСР проби
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР