Опасна игра между двама американски полицаи от Сейнт Луис завърши

...
Опасна игра между двама американски полицаи от Сейнт Луис завърши
Коментари Харесай

Полицаи си спретнаха опасно забавление, което завърши със смърт и обвинение в убийство

Опасна игра между двама американски полицаи от Сейнт Луис завърши със смърт за единия и обвинение в убийство за втория.

29-годишният Натаниел Хендрен карал нощна смяна с партньора си, но по неизвестна към момента причина решил да отидат до дома му. Там се срещнали с 24-годишната си колежка Катлин Аликс, която в този ден била почивка.


Натаниел Хендрен

Хендрен и Аликс решили да се позабавляват по много странен начин - да поиграят на руска рулетка. Правилата обаче били малко по-различни: патронът се поставя в барабана на револвера, завърта се, но вместо към себе си, играещият насочва оръжието срещу опонента си и стреля. При един от изстрелите на Хендрен куршумът излетял от оръжието и заседнал в гърдите на Катлин. Пострадалата незабавно била откарана в болница, където малко по-късно починала.



Съседи разказват, че са чули викове и са видели как двама мъже внасят окървавено момиче в полицейската патрулка, пише stltoday.com.



Първоначално ченгетата твърдели, че изстрелът бил случаен и е станал при неправилно боравене с оръжие. Хендрен е обвинен в непредумишлено убийство. Прокурорите обаче са на друго мнение по случая. Предстои следствието да изясни защо по време на дежурство полицаите са отишли в дома на Хендрен, който се намира на другия край на града, защо офицерът е използвал оръжие, което не е служебно и как „ случайно” е произвел изстрел в гърдите на колежката си.

" Много пъти съм казвала, че ще привлека към отговорност хората, които нарушават закона на Мисури, независимо от професията и общественото им положение”, казва прокурорът Ким Гарднър.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР