Общонационалната карантина в Италия се удължава до 15 януари. Такова

...
Общонационалната карантина в Италия се удължава до 15 януари. Такова
Коментари Харесай

Италия удължава общонационалната карантина до 15 януари

Общонационалната карантина в Италия се удължава до 15 януари. Такова решение взе Министерският съвет, съобщи днес правителствената пресслужба, цитирана от ТАСС.

Продължава се до 15 януари забраната за придвижване между 20-те области, освен по работа и здравословни или други неотложни причини, предаде Ройтерс.

Началото на присъствените учебни занятия в големите класове, които от октомври са на дистанционна форма на обучение, се отлага от 7 за 11 януари. Те ще бъдат възобновени, но броят на учениците в класните стаи ще бъде намален наполовина. В област Венето учебните занятия ще бъдат подновени най-рано на 31 януари.

В събота здравното министерство отложи отварянето на ски курортите от 8 за 18 януари.

Броят на новозаразените спадна от около 40 000 на ден в средата на ноември до много под 20 000 сега, но честотата на инфекциите е непостоянна и стотици хора умират всеки ден, допълва БТА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17832  Глоба за полски университет, ваксинирали звезди и политици преди реда им Глоба за полски университет, ваксинирали звезди и политици преди реда им  Индонезия стартира всеобща имунизация на 13 януари, президентът ще бъде първият имунизиран Индонезия стартира всеобща имунизация на 13 януари, президентът ще бъде първият имунизиран  Отчита се намаление на немската безработица Отчита се намаление на немската безработица
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР