Общинската болница в Елхово разполага с помещения за прием на

...
Общинската болница в Елхово разполага с помещения за прием на
Коментари Харесай

Липсва медицински персонал в болницата в Елхово

Общинската болница в Елхово разполага с помещения за прием на пациенти с корона вирус, но липсват апаратура и медицински персонал.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2850
Лечебното заведение обслужва жителите на общините Елхово, Болярово и частично Тополовград и в него функционират само три отделения- детско, вътрешно и неврологично. Уточнява се как могат да бъдат приети пациенти с коронавирус, каза кметът на Елхово Петър Киров: " Имаме предвидено помещение с 10 легла ".

Болницата разполага с един единствен респираторен апарат.

Ананиев с нова заповед заради COVID-19

" Човек, който може да обдишва, това е единствено анестезиолог, ние имаме един анестезиолог ", допълни Киров, цитиран от БНР.

От няколко години общинската болница е финансово стабилна и няма задължения, но средствата, заделяни от общинския бюджет, са недостатъчни за закупуването на достатъчно съвременна апаратура.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2850  В област Сливен 639 души са сложени под карантина В област Сливен 639 души са сложени под карантина  Учените подлагат на подозрение вирусните проби с бързи резултати Учените подлагат на подозрение вирусните проби с бързи резултати  Жена, излекувана сполучливо от COVID-19, умря 36 часа след изписването си Жена, излекувана сполучливо от COVID-19, умря 36 часа след изписването си
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР