Общинската Втора МБАЛ работи в нормален ритъм и приема пациенти

...
Общинската Втора МБАЛ работи в нормален ритъм и приема пациенти
Коментари Харесай

Общинската Втора МБАЛ работи в нормален ритъм и приема пациенти в различните си отделения и клиники

Общинската Втора МБАЛ работи в нормален ритъм и приема пациенти в различните си отделения и клиники, съобщиха от Столичната община.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4427
В отделението по фтизиатрия и пневмология, което беше реорганизирано в " инфекциозно " на 20 март т.г., в момента има настанени 10 пациенти с диагноза COVID-19. Отделението има отделен вход и работата там не пречи на останалата дейност на лечебното заведение, е заявил доц. Стефан Узунов, директор на Втора МБАЛ.

Коронавирус и при медици от Спешна помощ

На своя пресконференция днес директорът на ЦСМП д-р Георги Гелев е подал невярна информация към медиите, като е обявил, че болницата е " затворена ", се посочва в съобщението.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4427  Тазгодишният месец март е измежду най-горещите, регистрирани в миналото Тазгодишният месец март е измежду най-горещите, регистрирани в миналото  БЛС и НЗОК се договориха - на всички лечебни заведения ще бъдат изплатени 85% от предстоящите в неепидемична конюнктура средномесечни приходи БЛС и НЗОК се договориха - на всички лечебни заведения ще бъдат изплатени 85% от предстоящите в неепидемична конюнктура средномесечни приходи  Семейство от Разлог е с позитивни проби за COVID-19 Семейство от Разлог е с позитивни проби за COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР