Община Кубрат осигури заетост на 18 безработни като домашни помощници.

...
Община Кубрат осигури заетост на 18 безработни като домашни помощници.
Коментари Харесай

Безработни от Кубрат започнаха работа като домашни помощници

Община Кубрат осигури заетост на 18 безработни като домашни помощници. Те ще предоставят социални услуги в домашна среда на 33 потребители от общината, съобщиха от общинската администрация.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4336
Домашните помощници са назначени по Националната програма " Предоставяне на грижи в домашна среда ". Потребители по програмата са хора с 80 до 89,99 на сто степен на трайно намалена работоспособност или вид и степен на увреждане с определена чужда помощ, както и възрастни над 65 години в невъзможност за самообслужване.

Намират ли хората работа в тази тежка ситуация?

Услугите, предоставяни по националната програмата ще продължат до края на годината, посочват от общинската администрация.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4336  Лъжат ли ни за ковид? Лъжат ли ни за ковид?  Трудната борба на Истанбул с епидемията от COVID-19 Трудната борба на Истанбул с епидемията от COVID-19  В интервал на пандемия: Депутатите се изпокараха каква да им бъде заплатата

В интервал на пандемия: Депутатите се изпокараха каква да им бъде заплатата
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР