Обвиненията са доста несъстоятелни. Това каза на излизане от ареста

...
Обвиненията са доста несъстоятелни. Това каза на излизане от ареста
Коментари Харесай

Сидеров: Борисов да ремонтира тоалетната на ареста, може да му потрябва

Обвиненията са доста несъстоятелни. Това каза на излизане от ареста лидерът на Атака и общински съветник Волен Сидеров  Волен Сидеров Волен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Припомняме, че по-рано днес стана ясно, че той е освободен срещу парична гаранция от 100 000 лева. Сумата е сбор от две парични гаранции. Първото разследване е по повод на отправените заплахи от страна на Сидеров срещу разследващите - то е за подбуждане към нарушаване на мерките срещу пандемията от коронавирус в условията на извънредно положение. По това разследване е наложена другата парична гаранция от 50 000 лева.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5613
Обръщам се към премиера, защото той разпределя средствата в държавата – да се направи ремонт тук, защото той разпределя средствата в държавата – да се направи ремонт тук, особено тоалетната, защото има спешна нужда. А нищо не се знае – може да им се наложи и на тях. Не са нужни много средства, а е хубаво да има нормална обстановка, подчерта Сидеров.

Пускат Волен Сидеров срещу 100 000 лв. парична гаранция

Попитан за поисканата му гаранция от 100 000 лева и дали такава сума не се иска само за убийство, Сидеров посочи: " Има едно убийство, свързано с този празник. След това обаче има Възкресение. Утре Разпети петък, а в неделя е Възкресение Христово. Поканих българите действително да отпразнуват този празник като най-големия ".

Пак се връщаме на това. Коментар по телевизията – аз казвам, че Бог е над Мутафчийски. Опасно ли е да коментираш, да казваш каквото мислиш, заяви лидерът на " Атака ", като препоръча на управляващите да се замислят.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5613  Китайци са се пробвали да продадат маски в Италия Китайци са се пробвали да продадат маски в Италия  Швейцария облекчава ограниченията против COVID-19 от 27 април Швейцария облекчава ограниченията против COVID-19 от 27 април  Проф. Кантарджиев с значима молба към българите поради ковид Проф. Кантарджиев с значима молба към българите поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР