Не може да има предсрочни избори, защото всички които са

...
Не може да има предсрочни избори, защото всички които са
Коментари Харесай

Политологът Димитър Димитров посочи кой трябва да стане новият вицепремиер

" Не може да има предсрочни избори, защото всички които са губещи, ще удължат времевия хоризонт на пребиваване. Това заяви политологът Димитър Димитров в ефира на БНТ като отговор на въпроса дали е стабилна властта.

" ОП се държат като деца в детска градина. Този начин на кавги намалява шанса им да бъдат пълноценен партньор в управлението. Въпросът е кога ГЕРБ ще реши да прекрати взаимоотношенията с тях. Аз обаче продължавам да твърдя, че няма да има предсрочни избори. Протестите на улицата се организират и поддържат от хора, които могат да си го позволят финансово. Вижда се, че в София хората са апатични към тези протести, като изключим този на майките с деца с увреждания ", смята още той.

" Не се притесняват от това да има скандали помежду им, смятат, че това е полезно. Това е оценка на хора с високо его и които смятат, че няма лоша реклама. Вицепремиерът, ако има такъв, трябва да се поеме за следващите 6 месеца от ГЕРБ, това сигурно ще стабилизира разправията. Това трябва да е министърът по европейското председателство, той и без това ще остане без портфейл. И когато станат ясни резултатите от Европейските избори партиите да се съберат и да доуговорят края и мандата ", заяви още той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР