Министър проф. д-р Костадин Ангелов разкри пред медиите, че се

...
Министър проф. д-р Костадин Ангелов разкри пред медиите, че се
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Министър Ангелов разкри: Готвим нови мерки

Министър проф. д-р Костадин Ангелов разкри пред медиите, че се обсъждат допълнителни мерки. Това се очаква да стане от този четвъртък.

Нещата, които се обсъждат са:

Всички училища с 20% на заболеваемост ще бъдат изведени в електронна среда.

Във висшите училища ще продължат да се обучават студентите дистанционно, с изключение на тези, които имат засилени практически уроци.

„ Зелените коридори “ да се отнасят и за пациентите с хронични заболявания. По тази точка още се обмисля какъв да бъде времевият диапазон 8-10, 10-12 или 14-16 ч. Министър Ангелов изрази надежда, че няма да има злоупотреби с хроничните заболявания. Тези " зелени коридори " ще продължат да важат и за възрастните хора.

В цялата държава предвиждаме да има вечерен час за работа на заведенията.

А децата, които не ходят на училище, но посещават големи търговски центрове - да са само с придружител родител.

Очаквайте подробности!
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14722  Европейска комисия занапред обмисля да контракти доставки на имунизацията на Европейска комисия занапред обмисля да контракти доставки на имунизацията на " Пфайзър "  В Съединени американски щати позволиха потреблението на синтетични антитела против COVID-19 В Съединени американски щати позволиха потреблението на синтетични антитела против COVID-19  Кръвният център във Варна набира донори на плазма Кръвният център във Варна набира донори на плазма
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР