Мексиканският наркобос Хоакин Гузман – Ел Чапо, е правил секс

...
Мексиканският наркобос Хоакин Гузман – Ел Чапо, е правил секс
Коментари Харесай

Наркобарон номер 1 се оказа педофил? Ел Чапо правил секс с дрогирани деца, били неговите „витамини“

Мексиканският наркобос Хоакин Гузман – Ел Чапо, е правил секс с дрогирани деца, които наричал „ витамини “. Това се твърди в документите на обвинението по делото, което се води срещу него, съобщава „ Сън “.

Шокиращите обвинения се появяват, когато американски съдебен състав се готви да започне разглеждането на мегаделото за милиарди долари от трафик на наркотици в Ню Йорк.

Според документите, ключов сътрудник на властите съобщил, че Гузман го карал да дрогира 13-годишни момичета, след което правел секс с тях в една от бърлогите си в Мексико.

В събота един от адвокатите на Гузман нарече обвиненията „ изключително мръснишки “ и оспорва сроковете, в които са внесени документите.

Гузман отрича всички обвинения, за които липсва каквото и да било потвърждение, посочи адвокатът Едуардо Баларезо. „ За нещастие този материал се публикува точно преди началото на съдебното разглеждане “, добавя той.

Съдебното дело започва днес след 3-месечно обвинение в това, че водачът на картела Синалоа е ръководел империя, наводнила американския пазар с най-малко 200 тона кокаин за над 13 млрд. долара.

Американски съдия нареди на прокурорите да разгледат материали, които първоначално не били публикувани, тъй като се считало, че те нямат връзка с обвиненията в трафик на наркотици. В един от тях колумбийският трафикант Алекс Сифуентес посочва, че докато живял с Гузман през 2007 година някой предложил на наркобарона снимки с малки момичета.

За 4500 долара избрани от Гузман момичета били изпратени в отдалечено ранчо. Гузман наредил на Сифуентес да сложи „ прахообразно вещество “ в питието на момичетата преди секс. Ел Чапо „ нарече най-малкото от момичетата негов „ витамин “, защото вярваше, че сексът с млади момичета му дава живот “, разказал дилърът.

Сифуентес признал, че също е правил секс с деца, но без да ги дрогира. В документа се посочва още, че свидетелят се е отказал от показанията си по-късно.

Той разказал още, че видял Гузман „ да се консултира с лекар-вещер, от когото си взел масло от саке “.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР