Мексиканец, самоизолирал се заради коронавируса, е открил находчив начин да

Мексиканец, самоизолирал се заради коронавируса, е открил находчив начин да ...

Самоизолирал се заради коронавируса стопанин праща кучето си на пазар.


Мексиканец, самоизолирал се заради коронавируса, е открил находчив начин да задоволи прищявката си да похапне любимия си снакс - като изпрати кучето си на пазар, пише в. "Дейли стар".
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2612
Антонио Муньос трети ден спазвал карантина, когато му се приискало да хапне предпочитания си Cheetos. За да не я нарушава и да не излиза от дома си, мъжът решил вместо това да изпрати своето кученце чихуахуа до магазина с прикрепени бележка и пари към нашийника.

"Привет, г-н Продавач. Моля, продайте на кучето ми малко снакс от оранжевия, не от червения, който е твърде лют. Към нашийника му са прикрепени 20 долара. Предупреждение: Тя ще хапе, ако не бъде третирана подобаващо", гласи бележката, съобщава БТА.

Питомката на Антонио Муньос успешно се е справила със задачата, с което е заслужила публична похвала от стопанина си във Фейсбук.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по темата: Епидемията коронавирус (COVID-19) 2612 Мариус Куркински с уникален жест заради извънредното положение Мариус Куркински с уникален жест заради извънредното положение Тестът на папа Франциск за коронавируса е отрицателен Тестът на папа Франциск за коронавируса е отрицателен Със съдействието на депутат на ГЕРБ – две големи палатки се предоставят за борбата срещу COVID-19 Със съдействието на депутат на ГЕРБ – две големи палатки се предоставят за борбата срещу COVID-19
Повече за Коронавирус
corona най-ново: Вижте последните новини лесни стъпки: Как да се предпазим? просто ръководство: Какви са симптомите? eпидемия: Коронавирус в България

Източник: novini.bg