Медик от Центъра за Спешна помощ в Пазарджик почина от

...
Медик от Центъра за Спешна помощ в Пазарджик почина от
Коментари Харесай

Медик от Спешна помощ - Пазарджик почина от коронавирус

Медик от Центъра за Спешна помощ в Пазарджик почина от коронавирус. Информацията потвърдиха за БНТ от здравното министерство, като уточниха, че става въпрос за фелдшер.

68-годишният фелдшер е починал днес, като в продължение на месец е бил в реанимация. След завръщане от отпуска в началото на август, е установено, че е болен от коронавирус.

Според данните на Националната информационна система у нас, 1004 е общият брой на медицинските служители, заразени с коронавирус. Един нов случай на лекар е регистриран през изминалото денонощие.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12168  В Русия бяха регистрирани 5449 нови случая на ковид и 94 умряли за денонощие В Русия бяха регистрирани 5449 нови случая на ковид и 94 умряли за денонощие  Рекордно висок еднодневен брой на новозаразени с ковид в Чехия за трети следващ ден Рекордно висок еднодневен брой на новозаразени с ковид в Чехия за трети следващ ден  Двама пациенти с COVID-19 са умряли в Пазарджишка област през изтеклото денонощие Двама пациенти с COVID-19 са умряли в Пазарджишка област през изтеклото денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР