Майка от нюйоркския квартал „Бронкс“, която водела сина си на

...
Майка от нюйоркския квартал „Бронкс“, която водела сина си на
Коментари Харесай

Автоджамбаз се пробва да гепи кола като в GTA, но разярена майка му разказа играта

Майка от нюйоркския квартал „ Бронкс “, която водела сина си на училище, заварила мъж, опитващ се да открадне колата ѝ. Тя, обаче, не изгубила самообладание и се разправила безцеремонно с него, а случката беше заснета и разпространена в интернет.

45-годишната жена била паркирала колата си „ Хонда Пайлът “ пред апартамента си в „ Мелроуз “ в 7.30 ч. сутринта вчера. Когато слязла по стълбите заедно със сина си, когото трябвало да закара на училище, тя забелязала, че някой вече е седнал на шофьорското място.

Извършителят, идентифициран като 19-годишния Бернадо Сантиаго, се опитвал да запали колата и да я подкара – изживявайки се вероятно като герой от видеоиграта “Grand Theft Auto”.

Колата била запалена, но само на автостарт, а ключът бил у собственичката ѝ.

Жената отворила вратата на пасажерското място, но Сантиаго я затворил отвътре. Тогава тя отишла до шофьорското място, отворила вратата, издърпала го навън и го хвърлила на земята

49-годишната майка го държала притиснат на земята докато пристигнала полицията. Младежът, който изглежда бил под въздействие на упойващи вещества, опитал да убеди полицаите, че колата била наета от „ Юбер “. Те, обаче, не му повярвали.

Сантиаго е обвинен в опит за крупна кражба, дребна кражба и притежание на крадено имущество.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР