Мадридските нощни заведения няма да работят през уикенда, предаде ТАСС.Всичко

...
Мадридските нощни заведения няма да работят през уикенда, предаде ТАСС.Всичко
Коментари Харесай

Мадридските нощни заведения затварят врати

Мадридските нощни заведения няма да работят през уикенда, предаде ТАСС.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11267
Собствениците на баровете, клубовете и дискотеките в испанската столица са обявили протестна акция. По-рано управата на испанската столица е ограничила работното време на увеселителните заведения, приемащи клиенти през тъмната част на денонощието, до 01 часа и 30 минути местно време (02 часа и 30 минути българско). Решението на властите е било взето като мярка срещу разпространението на коронавирусната инфекция.

Днес властите в североизточната испанска провинция Каталуния са обявили, че нощните заведения няма да работят още 15 дни.

От първия случай на коронавирусната инфекция в иберийското кралство, регистриран на 31 януари 2020 г., до днес в западноевропейската държава (с население около 46 милиона души) са били установени над 310 000 носители на инфекцията и повече от 28 000 жертви на болестта.

Заради големия брой жертви страната бе въвела строги ограничения за предвижването на хора. Мерките са били в сила до 21 юни.

След това обаче броят на случаите отново е тръгнал да нараства. Заради опасенията от повтарянето на трагичните събития през пролетните месеци властите по места са върнали част от рестрикциите.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11267  Майка, предходна през ужаса COVID-19: Нямаше кой да преслуша гърдите на бебето ми Майка, предходна през ужаса COVID-19: Нямаше кой да преслуша гърдите на бебето ми  Нов случай на чиновник на община Пловдив с позитивен тест за Коронавирус - 19 Нов случай на чиновник на община Пловдив с позитивен тест за Коронавирус - 19  Полша изключва налагането на нова национална карантина, макар растежа на случаите на COVID-19 Полша изключва налагането на нова национална карантина, макар растежа на случаите на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР