Лидерът на Воля Веселин Марешки засегна колегите си от БСП

...
Лидерът на Воля Веселин Марешки засегна колегите си от БСП
Коментари Харесай

Марешки засегна БСП: Молим се никога повече да не идвате на власт!

Лидерът на " Воля " Веселин Марешки засегна колегите си от " БСП за България ". Той влезе в пререкания с тях по време на обсъждането на предложението за удължаване извънредното положение.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3974
Репликата му беше отправена към зам.-председателя на парламента и депутат от БСП Кристиян Вигенин, който разкритикува ниското доверие към депутатите.

" Ако г-н Вигенин и неговите колеги от БСП се чувстват най-мразени, нека да не ни слага под общ знаменател, защото аз лично се чувствам много обичан ", заяви Марешки, давайки пример с подкрепата, заявена в личния му профил във фейсбук.

Марешки не искал да се съобразява с хора в парламента, които, по думите му, не се чувстват оценени, защото не са направили нищо в живота си. Според него има много неща, които трябва да се свършат и в създалата се криза с коронавируса.

" Недай си Боже някога да трябва да видим как БСП управлява отново. Полим се никога повече да не идвате на власт ", каза Марешки.

НА ЖИВО: Започна извънредното заседание на Народното събрание

Лидерът на " Воля " припомни финансовата криза от 90-те, когато хората са се редили на опашки за храна. И самият Марешки бил по опашките, за да изхрани първото си дете, а у дома се отоплявали с една двуреотанова печка, която не топлила, а по-скоро пречупвала температурата.

По темата със спора коя партия колко дарения е дала за битката с коронавируса и спора за депутатските заплати, Марешки смята, че трябва да се замразят заплатите. Препоръча на БСП да разберат избирателите си, като живеят с минимална пенсия.

" Да вървим към връщане на всички заплати, докато не помогнем и не вземем такива решения за нашия народ, за да оцелява ", коментира още лидерът на " Воля ".
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3974  Мъж наруши карантината си в Момчилград Мъж наруши карантината си в Момчилград  Във Видин е регистриран втори пациент с позитивна проба за ковид Във Видин е регистриран втори пациент с позитивна проба за ковид  Испанка с COVID-19 роди бебе, което 10 дни не можеше да пипне Испанка с COVID-19 роди бебе, което 10 дни не можеше да пипне
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР