Лидерът на Атака Волен Сидеров изпрати отворено писмо до премиера

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров изпрати отворено писмо до премиера
Коментари Харесай

Сидеров: Настоявам до края на деня Коалиционният съвет да разгледа недопустимото поведение на Симеонов

Лидерът на " Атака " Волен Сидеров изпрати отворено писмо до премиера Бойко Борисов, председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов и двамата вицепремиери - Красимир Каракачанов и Валери Симеонов с искане за свикване на Коалиционен съвет. Макар премиерът да е в чужбина, Сидеров посочва, че е възможно той да " присъства " виртуално, тъй като се налага въпросът в Валери Симеонов да бъде разгледан незабавно. Ето какво пише Сидеров.

" Настоявам за незабавно свикване на Коалиционния съвет (ГЕРБ-Обединени патриоти) до края на деня – 22 октомври 18 г., на който да бъде разгледан въпросът с недопустимото поведение на Валери Симеонов и незабавната му оставка като вицепремиер.

В 21 век физическото отсъствие на премиера Бойко Борисов от страната не пречи да бъде осъществена конферентна връзка с него и той да участва в Коалиционния съвет, макар и от разстояние. ", пише той.

Припомняме, че масовото недоволство срещу вицепремиерът Валери Симеонов бе породено от негово изказване за майките на деца с увреждания, че те са " група кресливи жени " с " уж болни деца ". Заради това родителите днес излизат на протест с искане той да напусне заемания пост.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР