Континентален Китай съобщи за първия си случай на местно предаване

...
Континентален Китай съобщи за първия си случай на местно предаване
Коментари Харесай

Китай съобщи за 55 нови случая на коронавирус

Континентален Китай съобщи за първия си случай на местно предаване на коронавируса от три дни. Новите заразени са 55 и 54 от тях са внесени от чужбина, предаде Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2735
Ден по-рано здравните власти съобщиха за 67 нови случая. Единственият случай на местно заразяване е в провинция Чжъцзян.

Според Националната здравна комисия заразените в континентален Китай са вече 81 340. Смъртните случаи са станали с пет повече и сега са 3292-ма.

Китай с пореден жест към света в опит да помогне с борбата срещу COVID-19

Провинция Хубей, където в края на миналата година се появи вирусът, съобщи вчера, че на нейна територия няма нови случаи. Ден по-рано властите отмениха изолацията и отново отвориха границите, след като епидемията отслабна.

Южна Корея съобщи днес за 91 нови случая на коронавирус, с което заразените в страната стават 9332.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2735  Временно Пета МБАЛ и Временно Пета МБАЛ и " Света Анна " в София няма да одобряват пациенти  КФН разреши закъснение на някои за доклади на фирмите, поради пандемията с ковид КФН разреши закъснение на някои за доклади на фирмите, поради пандемията с ковид  Вашингтон е подготвен да освободи някои пандизчии поради COVID-19 Вашингтон е подготвен да освободи някои пандизчии поради COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР