Кметът на община Троян Донка Михайлова е с положителна проба

...
Кметът на община Троян Донка Михайлова е с положителна проба
Коментари Харесай

Кметът на Троян е с положителна проба за коронавирус

Кметът на община Троян Донка Михайлова е с положителна проба за коронавирус, съобщи тя на Фейсбук страницата си.

" Дисциплинирано спазвах всички възможни противоепидемични мерки, но част от контактите ми нямаше как да бъдат избегнати без последствия за Общината и за гражданите. Съжалявам, че ще причиня тревоги на хората, с които по силата на служебните си ангажименти контактувах. Говорих с всички лично, за да ги предупредя ", пише кметът.

Тя посочва още, че във времето на карантината ѝ ще се стреми да участва в решението на най-важните проблеми за общината. " С Временния оперативен щаб комуникираме ежедневно във Вайбър, с колегите от Общината контактувам във Вайбър и Месинджър. Неподлежащите на отлагане контакти с гражданите ще пренеса също във Вайбър и Месинджър ", съобщава още Михайлова и напомня, че контактите крият риск, защото всеки от може да е вирусоносител, без да предполага.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15946  Отец Тихон с молитва за болните от COVID-19 Отец Тихон с молитва за болните от COVID-19  По-строги ограничения против ковид от през днешния ден в Кипър По-строги ограничения против ковид от през днешния ден в Кипър  Австрийският боен министър е с COVID-19 Австрийският боен министър е с COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР