Кметът на Истанбул Екрем Имамоглу бе изписан днес от болница

...
Кметът на Истанбул Екрем Имамоглу бе изписан днес от болница
Коментари Харесай

Изписаха от болница кмета на Истанбул след COVID диагнозата

Кметът на Истанбул Екрем Имамоглу бе изписан днес от болница след 10-дневно лечение от коронавирус, предаде Анадолската агенция.

Имамоглу заяви преди да напусне болницата, че ще остане под каратина вкъщи още четири дни, предаде БТА.

Той уточни, че според резултата от тестовете, които са му направени тази сутрин, в кръвта му има образувани антитела срещу Ковид-19. Имамоглу призова хората да спазват изискванията за носене на маски, дистанция и правилата за хигиена.

Той посочи, че ще посети засегнатия от силното земетресение от петък окръг Измир след изтичане на срока на карантината му. Имамоглу бе приет за лечение в истанбулската Американска болница на 23 октомври вечерта с висока температура и бе оставен на лечение, след като даде положителен резултат на тест за коронавируса.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 14302  Рекордните над 52 500 нови случая на ковид за денонощие във Франция Рекордните над 52 500 нови случая на ковид за денонощие във Франция  Ограничават визитите в офиса на Национална агенция за приходите в Силистра Ограничават визитите в офиса на Национална агенция за приходите в Силистра  Частично затварят Женева поради COVID-19 Частично затварят Женева поради COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР