Карла Ан Харис имала видения, в които виждала ангели, след

...
Карла Ан Харис имала видения, в които виждала ангели, след
Коментари Харесай

Майка удави и изгори 4-годишната си дъщеря, Исус й наредил

Карла Ан Харис имала видения, в които виждала ангели, след което започнала да вярва, че трябва да жертва детето си, за да докаже своята вяра.

38-годишната Карли удави 4-годишната си дъщеря Амелия във вана, защото вярвала, че трябва да я жертва за Бога. Тя й казала: " Ще се видим в рая ", преди да я удави, а след това изгорила тялото й.



Преди убийството на детето си майката му казала, че ще види ангели, стана ясно по време на съдебното дело. Процесът срещу майката в Южен Уелс за трагедията, която настъпила на 8 юни тази година, започна днес. Както посочват прокурорите тя " умишлено удавила детето във вана, пълна с вода ", тялото скрила в тоалетната, а след това го отнесла в двора, където го подпалила.

Карла Ан Харис имала " тежки психични проблеми " и получила нервно разстройство, след което започнала да вярва, че трябва да спаси света. Смята се, че е страдала от шизофрения. Тя имала видения, в които виждала ангели, след което започнала да вярва, че трябва да жертва детето си, за да докаже своята вяра.

В деня на убийството тя също така пила амфетамини, от който вярвала, че й се отваря " третото око ".



В онзи ден в 10 часа тя казала: " Амелия отиде в рая, не ходете в двора, тя отиде на небето. " Около 45 минути по-рано съседът чу нещо, което звучало като да крещи момичето: " Мамо, мамо ". Свидетелят съобщи, че е видял изгорена част от крака му. След убийството казала на съседа: " Бог ще бъде с нея. Ангелите я взеха ", след което човекът сигнализирал на полицията.
Тялото било поставено на стол и усещала миризмата на изгоряло месо. Майката казала на полицаите, че " Исус я е накарал да направи това ". По време на процеса тя каза, че убийството трябвало да се извърши един ден по-рано, защото " звездите бяха перфектно разпределени ". И затова " опропастила " убийството, защото не го извършила ден преди това.

Членовете на журито чуха, че Харис се е наричала " чудовище ", когато е била арестувана и че в полицейския участък казала, че заслужава да умре. " Какво направих? " Моето малко момиче, ангелите казаха, че това трябва да се случи ", казала тя.

Аутопсията потвърждава, че детето е удавено и че не е било запалено живо. Много е вероятно майката да бъде оправдана заради психическото си състояние.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР