Италия съобщи днес за повече починали от новия коронавирус спрямо

...
Италия съобщи днес за повече починали от новия коронавирус спрямо
Коментари Харесай

Повече починали, но по-малко нови заразени в Италия днес спрямо вчера

Италия съобщи днес за повече починали от новия коронавирус спрямо данните от вчера. Броят на новите заразени обаче е намалял, предаде Ройтерс, като се позова на Гражданска защита.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6144
464 човека са починали в Италия от причиняваното от коронавируса заболяване Ковид-19 за изминалите 24 часа при 437 през предходното денонощие. Общият брой на смъртните случаи е 25 549, което нарежда страната на второ място след Съединените щати, предава БТА.

За изминалите 24 часа в Италия са били регистрирани 2646 нови заразени спрямо 3370 през предходното денонощие. С това общият брой на регистрираните случаи в страната вече е 189 973, което я нарежда на трето място след Съединените щати и Испания.

Активните случаи са намалели за четвърти пореден ден - от 107 699 до 106 848.

В интензивно отделение с коронавируса в Италия са 2267 човека спрямо 2384 вчера, което затвърждава тенденцията на спад.

Оздравелите вече са 57 576 при 54 543 ден по-рано.

Италианската Гражданска защита за първи път публикува данни колко хора са били тествани за коронавирус в страната. Броят им е 1,053 милиона при население от около 60 милиона души.

В Италия са били направени общо 1,58 милиона теста, тъй като много хора са дали проба два или три пъти.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6144  НА ЖИВО: Борисов оповестява какво е приказвал с евролидерите НА ЖИВО: Борисов оповестява какво е приказвал с евролидерите  Европейската организация по медикаментите предизвести за тежки странични резултати от хлорохина Европейската организация по медикаментите предизвести за тежки странични резултати от хлорохина  Елтън Джон отсрочи за следващата година 24 концерта, планувани за лятото в Съединени американски щати Елтън Джон отсрочи за следващата година 24 концерта, планувани за лятото в Съединени американски щати
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР