Истина много има в тази зала, но фактите са малко.

...
Истина много има в тази зала, но фактите са малко.
Коментари Харесай

Тома Биков: Няма да се разпуска парламента

Истина много има в тази зала, но фактите са малко. Говори се за разпускане на парламента – няма такова нещо. Това заяви от парламентарната трибуна депутатът от ГЕРБ Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2572
В началото на днешното заседание председателят на НС Цвета Караянчева предложи депутатите да се събират, но само при актове за извънредното положение.

" Още утре опозицията може да свика заседание, но ако се свиква за безсмислени неща, вероятно ние ще дойдем и ще ги разгледаме. Надявам се вие да не злоупотребявате с тази си власт. Нищо не е разпуснато. Дали ще говорите от тази трибуна, или от „ Позитано” 20, то никой няма да ограничи вашето мнение ", каза още той.

Караянчева: Да се свикват заседания на НС, но само при актове за извънредното положение

" В тази криза е важно да демонстрираме спокойствие. След тази криза ще дойде друга та криза – икономическа или социална може би ", разкри Биков.

" Може да се затворим у дома и да помислим върху грешките си. Извънредното положение ще свърши –то няма да е 10 години ", коментира депутатът от ГЕРБ.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2572  Досъдебно произвеждане за 28-годишен, нарушил карантината си в Исперих Досъдебно произвеждане за 28-годишен, нарушил карантината си в Исперих  Борисов ревизира обстановката по границата ни с Турция Борисов ревизира обстановката по границата ни с Турция  Юлиан Ангелов скочи: Най-лесно е страната да продължи напред, а който оцелее-оцелее

Юлиан Ангелов скочи: Най-лесно е страната да продължи напред, а който оцелее-оцелее
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР