Израелското правителство затегна мерките, за да ограничи разпространението на корона

...
Израелското правителство затегна мерките, за да ограничи разпространението на корона
Коментари Харесай

Израел затегна мерките

Израелското правителство затегна мерките, за да ограничи разпространението на корона вирусната инфекция, написа местният в. Аарец.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10520
Кабинетът на Бенямин Нетаняху е постановил от 17 часа днес българско време до същия час в неделя да не работят фитнесите. Изключение е било направено за центрове, подготвящи професионални спортисти.

На заведенията за обществено хранене е било забранено да обслужват клиенти, но им било позволено да извършват доставки и да продават храни и напитки за навън.

На ресторантите и кафенетата към хотелите е било разрешено да работят с капацитет до 35 на сто от местата.

Правителството е затворило и фризьорските и салоните за красота, магазините (без тези за хранителни стоки и аптеките), моловете, библиотеките, зоопарковете, музеите, галериите, и музеите.

Забранени са били и събиранията с над 10 участници на закрито и 20 на открито (с изключение на протести и семейни събирания).

Израел пред национална карантина?

По последни данни общият брой на носителите на заразата в еврейската държава е бил 46 059 души, смъртните случаи 384, а преборилите инфекцията – 20 370.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10520  Експерт: Епидемията завършва до 15-20 дни Експерт: Епидемията завършва до 15-20 дни  Над 2 милиона инфектирани с ковид в Бразилия Над 2 милиона инфектирани с ковид в Бразилия  Заразените с новия ковид в Индия са към този момент над милион Заразените с новия ковид в Индия са към този момент над милион
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР