Израелските власти започнаха да извършват серологични тестове на 100 000

...
Израелските власти започнаха да извършват серологични тестове на 100 000
Коментари Харесай

В Израел започнаха масово тестване на 100 000 души

Израелските власти започнаха да извършват серологични тестове на 100 000 израелски граждани, за да предотвратят втора вълна на болестта COVID-19, предаде БТА, цитирайки АФП.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8658
Тестовете целят да измерят колективния имунитет на населението и да установят кои са най-уязвимите на зараза хора в случай на втора вълна.

Израел отваря ресторанти и барове при специални хигиенни правила

Паралелно с това властите правят и тестове върху специфични групи в рискови зони, по-специално в ултраортодоксалните квартали, които са основни инкубатори на заразата в Израел, както и сред медицинския персонал, който е лекувал заразени с новия коронавирус.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8658  И Франция върви към облекчение на ограничаващите ограничения И Франция върви към облекчение на ограничаващите ограничения  70 умряли от COVID-19 в Италия за последното денонощие 70 умряли от COVID-19 в Италия за последното денонощие  Ебола, свински грип или ковид е най-смъртоносен? Отговорът на доцент Чорбанов от Българска академия на науките ще ви изненада! Ебола, свински грип или ковид е най-смъртоносен? Отговорът на доцент Чорбанов от Българска академия на науките ще ви изненада!
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР