Израел регистрира рекорден брой заразени с новия коронавирус за 24

...
Израел регистрира рекорден брой заразени с новия коронавирус за 24
Коментари Харесай

Рекорден брой заразени от COVID-19 за денонощие в Израел

Израел регистрира рекорден брой заразени с новия коронавирус за 24 часа - близо 1500. През денонощието от полунощ в сряда (21.00 по Гринуич) до полунощ в четвъртък в страната са регистрирани 1504 нови случая, съобщи Франс прес, като се позова на израелското здравно министерство.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10322
От появата на първите инфектирани в еврейската държава през февруари там са открити общо над 36 000 случая, а 351 пациенти са починали. Деветмилионната страна заявяваше, че добре се справя с кризата, но с разхлабването на антивирусните мерки броят на новите заразени започна да се покачва отново.

Израел връща карантината в отделни райони след скок в броя на новозаразените с коронавирус

В сряда Израел наложи нови рестрикции - затворени бяха баровете и спортните зали, увеличени бяха глобите за появяване без маски на публични места. Някои селища в страната, смятани за огнища на инфекция, въведоха още по-строги мерки. Премиерът Бенямин Нетаняху призна пред журналисти в четвъртък, че вдигането на ограниченията е започнало " твърде рано ". Той заяви: " Поемам отговорността за това " и представи план за излизане на страната от икономическата криза, свързана с COVID-19, напомня АФП.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10322  Пулмолог разкри по какъв начин може да отличим летните вируси от COVID-19 Пулмолог разкри по какъв начин може да отличим летните вируси от COVID-19  Англия избра да не взе участие в европрограмата за доставяне с ваксина против COVID-19 Англия избра да не взе участие в европрограмата за доставяне с ваксина против COVID-19  Калифорния ще пусне 8000 пандизчии, с цел да забави пандемията от COVID-19 Калифорния ще пусне 8000 пандизчии, с цел да забави пандемията от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР