Засилено е полицейското присъствие на контролно-пропускателните пунктове в жилищен комплекс

...
Засилено е полицейското присъствие на контролно-пропускателните пунктове в жилищен комплекс
Коментари Харесай

Засилено полицейско присъствие в карантинирания район в Ямбол

Засилено е полицейското присъствие на контролно-пропускателните пунктове в жилищен комплекс " Райна княгиня " и околните улици в Ямбол с цел предотвратяване на разпространението на коронавирусната инфекция, съобщи говорителят на ОД на МВР Татяна Павлова.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7408
Изградени са четири КПП-та и осем полицейски поста за контрол на преминаващите пешеходци и автомобили. Обходни полицейски екипи регулират движението в карантинирания район.

Разширява се обхватът на ограничителните мерки в Ямбол

Преминаването на лица през пунктовете става само за полагане на труд, по здравословни причини на преминаващия или на негови близки и за завръщане на постоянен адрес. Всички жители на района, намиращи се в закрити и на открити обществени места, трябва да носят защитна маска за лице или шал.

На 4 май вечерта бяха въведени ограничителни мерки, след като в ромската махала бяха установени 11 случая на коронавирус. Два дни по-късно с PCR-тест бяха установени нови осем положителни проби за COVID-19, което доведе да засилване на контрола в карантинирания район.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7408  НА ЖИВО: Ето при какви условия желаят шезлонгите по морето да бъдат безвъзмездни НА ЖИВО: Ето при какви условия желаят шезлонгите по морето да бъдат безвъзмездни  Изхвърлят 10 милиона литра бира във Франция поради карантината Изхвърлят 10 милиона литра бира във Франция поради карантината  Шевната машина се връща на мода в Белгия поради ковид Шевната машина се връща на мода в Белгия поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР