Започва доставката на трайни пакетирани храни в Кърджали. На нуждаещите

...
Започва доставката на трайни пакетирани храни в Кърджали. На нуждаещите
Коментари Харесай

Раздават храни на самотни и възрастни хора

Започва доставката на трайни пакетирани храни в Кърджали. На нуждаещите ще се осигурява и по един езинфекциращ препарат.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 3772
В помощта са включени и ръкавици и маски. Всичко това е за самотни, трудноподвижни, лежащоболни и възрастни хора без близки, и кръгли сираци.

Раздават се подготвените 300 пакета по регистър направен от общината в началото на извънредното положение в България. Община Кърджали предостави на доброволците - маски, ръкавици, защитно облекло и дезинфектанти. Раздаването на пакетите ще се извършва поетапно.

Какво е състоянието на младия мъж от Кърджали, заразен с коронавирус?

" Спазвайте дистанция, лична хигиена и указанията на щаба! Важно е да бъдем отговорни към нашето здраве и здравето на околните! ", призова отново кметът инж. Хасан Азис.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 3772  В Африка: Над 6000 са към този момент инфектираните с COVID-19 В Африка: Над 6000 са към този момент инфектираните с COVID-19  Мюсюлманското учебно заведение в Момчилград създава шлемове за медици Мюсюлманското учебно заведение в Момчилград създава шлемове за медици  Екологичен потенциал предизвестява за дезинформация към ковид Екологичен потенциал предизвестява за дезинформация към ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР