За пореден рекорден брой новозаразени с коронавирус в Румъния съобщи

...
За пореден рекорден брой новозаразени с коронавирус в Румъния съобщи
Коментари Харесай

1030 нови случая на коронавирус в Румъния за денонощие

За пореден рекорден брой новозаразени с коронавирус в Румъния съобщи днес Групата за стратегическа комуникация: 1030 са потвърдените случаи през последното денонощие, като за първи път броят им превишава хиляда, предаде телевизия Диджи24.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10669
Така общият брой на потвърдените случаи в страната достигна 40 163 души, като 24 663 от тях вече са изписани от болниците.

Най-големият месокомбинат в Румъния прекъсна работа заради COVID-19

В момента в специализираните болници са хоспитализирани 5 179 души с диагноза Ковид-19, като 293 пациенти получават лечение в интензивни отделения, цитира БТА.

Още 27 пациенти с Ковид-19 са починали през последните 24 часа, с което броят на жертвите достигна 2101 души.

Рекорден брой тестове са направени през последното денонощие - 24 877. Общият брой на направените тестове от началото на пандемията до момента е над един милион.

Същевременно Групата за стратегическа комуникация отбелязва, че отделно от новите случаи са регистрирани 372 положителни теста при повторно тестване на вече диагностицирани пациенти.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10669  Всички проби за ковид на работещи в детски градини и ясли в Монтанско са негативни Всички проби за ковид на работещи в детски градини и ясли в Монтанско са негативни  Вътрешното поделение на болничното заведение в Карлово е затворено поради открит случай на ковид Вътрешното поделение на болничното заведение в Карлово е затворено поради открит случай на ковид  Собственици на магазин за домашни използва в Кюстендил разнесли Covid-19 сред стотици клиенти? Собственици на магазин за домашни използва в Кюстендил разнесли Covid-19 сред стотици клиенти?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР