Зам.-председателят на НС Веселин Марешки отчаяно търси източника, който го

...
Зам.-председателят на НС Веселин Марешки отчаяно търси източника, който го
Коментари Харесай

Марешки побесня заради кражба в парламента, не е за вярване какво смърдящо нещо е внесъл!

Зам.-председателят на НС Веселин Марешки отчаяно търси източника, който го предаде на охраната на парламента, след което му е била отнета важна вещ от животински характер, която е внесена тайно в пленарна зала, пише flagman.bg.

В кулоарите на НС днес обстойно се дискутира драмата на Марешки с т.нар. " кокал от говедо ".

Във вторник късно, докато депутатите заседавали, за да наваксат с приемането на законите, Марешки успял да внесе през официалния вход нещо, увито в найлон. От цели 15 години НСО няма право да проверява ръчния багаж на депутатите, след като за последно охраната се бе натъкнала на еротична находка в дамската чанта на видна народна представителка от мнозинството по времето на Сакскобургготски.

Във вторник, около 20:20 мин. зам.-председателят на НС внесъл нещо, което било голямо, преминал през коридорите и използвайки, че в залата има само неколцина уморени депутати успял да го напъха под краката си.

Не е ясно дали някой от квесторите или друг буден пазител от НСО е усетил смрадта на разлагаща се плът в найлона, но още същата нощ е разкрита част от животински труп – бедрена кост от говедо.

Според обясненията на Марешки пред съратниците му от „ Воля” той имал идеята да вдигне кокала високо от трибуната на следващия ден сутринта, когато щял да чете декларация срещу правителството. Смятал, че с кокала ще унагледи най-добре алчността на тези, които ни управляват и поради което не желаят да го пуснат.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР