Екземпляр от Библия е изгорил Владислав Росляков, студентът който взриви

...
Екземпляр от Библия е изгорил Владислав Росляков, студентът който взриви
Коментари Харесай

Смразяващи разкрития за стрелеца от Керч, ето какво направил преди убийството

Екземпляр от Библия е изгорил Владислав Росляков, студентът който взриви бомба и откри огън в Политехническия колеж в черноморския град Керч, предават световните медии.
Събеседник на медията днес съобщи, че Стрелеца от Керч е унищожил няколко флашки и печатни издания малко преди да извърши престъплението си. Сред пепелта са били открити и останки от Светото писание. От пламъците е оцелял пасажът от старозаветната книга Второзаконие: Господ, Бог твой, Сам ще тръгне пред тебе; Той ще изтреби тия народи отпред тебе, и ти ще ги завладееш; Иисус ще тръгне пред тебе, както говори Господ; (в превод на Синода на Българската православна църква).
Според източника на изданята вероятно мотивът на убиеца е бил религиозен. Медията припомня, че майката на Росляков е била последователка на протестантско течение в християнството.
Студентът от Керченския политехнически колеж влезе в учебното заведение в сряда, детонира бомба и откри огън. Заради неговите действия загинаха 21 души, включително и Росляков. Днес се появи информация, че престъплението може да вземе още една жертва.
Студентът от колежа Армен Бадалян е в тежко състояние. Той се е опитал да се самоубие, като се е хвърлил от висок етаж. Причината за действията му е била новината за смъртта на приятелката му Виктория Демчук, убита от Росляков. " Аз искам да отида при любовта на моя живот ", това е написал в предсмъртното си младежът. Бадалян има тежки травми и лекарите се борят за живота му.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР