Децата са добре, нямат симптоми на заболяването.Но са деца с

...
Децата са добре, нямат симптоми на заболяването.Но са деца с
Коментари Харесай

Директорът на РЗИ-Видин разкри откъде е дошла заразата в дома за деца

Децата са добре, нямат симптоми на заболяването.Но са деца с увреждания. Персоналът не може да излиза. Това заяви в ефира на Нова телевизия д-р Владислав Владевски, директор на РЗИ-Видин по повод новото огнище на коронавирус в детски дом в града.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6848
Областният управител Момчил Станков коментира, че имат достатъчно предпазни средства и постоянно се дезинфекцира в дома. " Карантината е 20 дни ", поясни още той. Единственото по-различно в мерките е към медицинския персонал ", добави Станков.

Той призова хората да си останат вкъщи.

Ново огнище на COVID-19 в дом за деца във Видин

На въпрос откъде е дошла заразата, д-р Владевски заяви, че най-вероятно отвън. От вчера всички пациенти с положителни проби са на антибиотично лечение.

Подобни центрове във Видин има още два, в тях ще се направят тестове, за да видим дали има още заразени, категоричен е директорът на РЗИ.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6848  Как работи лечението с антитела? Как работи лечението с антитела?  Калифорния затвори плажовете в Ориндж Каунти, откакто на тях се струпваха хора Калифорния затвори плажовете в Ориндж Каунти, откакто на тях се струпваха хора  Тръмп: Видях доказателство, че COVID-19 e основан в лаборатория в Ухан Тръмп: Видях доказателство, че COVID-19 e основан в лаборатория в Ухан
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР